We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

What to wear to a wedding

Heb jij deze zomer een trouwdag op de planning staan? Dan komt de onvermijdelijke vraag: wat moet je aantrekken? Het kan lastig zijn om de juiste balans te vinden tussen elegantie en gepastheid, vooral met de variatie aan dresscodes, seizoenen en locaties. Geen zorgen, wij hebben enkele tijdloze tips voor je verzameld om ervoor te zorgen dat je outfit zowel stijlvol als gepast is, zodat je vol zelfvertrouwen kunt schitteren op deze bijzondere dag.

Floral wedding

Stel je voor: een tuin vol bloeiende bloemen, de geur van rozen en het gelach van vrienden en familie. Overal waar je kijkt, zijn prachtige bloemenarrangementen die je het gevoel geven in een paradijs te zijn. De kleurenpracht van de bloemen wordt weerspiegeld in de outfits van de gasten, waardoor het hele feest een levendige en vrolijke sfeer krijgt.


Denk aan zwierige jurken met bloemenprints die in de zomerbries meebewegen. Een maxi-jurk met een patroon van grote, heldere bloemen kan perfect zijn voor een elegante, maar toch feestelijke uitstraling.

Destination wedding

Is jouw volgende trouwfeest in het buitenland gepland? Dan hebben we de perfecte tip voor je! Deze zomerse kleedjes zijn een absolute must-have. Kleurrijk, fleurig en licht zijn perfect voor een speciale dag in een warm en zonnig land.


Stel je voor: een prachtige ceremonie op een exotische locatie, omringd door tropische bloemen en een stralende zon. Of je nu naar een romantisch strand gaat, een idyllisch tuinfeest bijwoont of een elegante bruiloft in een dorpje viert, deze jurken zullen je laten stralen.

Unexpected tailoring

Geen fan van een jurkje of een rok? Geen probleem! Bij Tiffanys vind je zeker jouw perfecte pak. Denk aan een licht linnen pak in een pastel- of natuurtint, dat niet alleen stijlvol maar ook ademend en comfortabel is voor een zomerse dag. Combineer het met een top of blouse. Je kunt je look nog verder upgraden met bijpassende juwelen. Denk aan armbanden, elegante kettingen en sprankelende oorbellen. Een paar statement oorbellen of een opvallende ketting kan je outfit net dat beetje extra flair geven.

The ceremony to dance floor dresses

Met een satijnen kleedje zit je altijd goed. Satijn is niet alleen luxueus en stijlvol, maar ook heerlijk comfortabel, wat het perfect maakt voor speciale gelegenheden waar je de hele avond wilt dansen. Dankzij de zachte, glanzende stof voel je je niet alleen prachtig, maar ook comfortabel en vrij om te bewegen.

Satijn heeft ook het voordeel dat het ademt en licht aanvoelt op de huid, waardoor het ideaal is voor lange dagen en nachten. Of je nu een bruiloft, een gala, een cocktailparty of een ander feest bijwoont, met satijn zit je altijd goed. Voeg wat glanzende accessoires toe, zoals een mooie ketting of een paar sprankelende oorbellen, en je outfit is compleet.

Lees ook onze blog over statement juwelen