We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

What Team Tiffanys Takes On Vacation

Ontdek de stukken die de mode experts van TIFFANYS meenemen voor hun uitstapjes en tips hoe je ze kunt stylen.

Cotton Pants - Laura, Styliste Tiffanys Sint-Niklaas

“Op een warme dag vind ik het zalig om de beige katoenen broek van Ottod’ame te dragen met een witte T-shirt. Deze combineer ik met een slipper en een tasje van Guanabana. In de avond draag ik de broek gewoon door, en wissel ik mijn slippers voor een paar sneakers van Etonic. De poncho van Inti is ideaal hierbij voor wanneer het afkoelt. Dit gaat sowieso in mijn koffer als ik naar Zuid-Frankrijk vertrek!” 

 


 A Long Dress - Jenthe, Marketing Manager

" Op reis mag het voor mij wel eens iets meer zijn. Na een lange dag luieren in de zon vind ik het geweldig om me helemaal op te kleden voor een gezellig diner. Een lange jurk zorgt telkenss voor een wauw-effect en laat me stiekem toch wel voelen alsof ik een prinses ben op vakantie"


Cambio Jeans -  Véronique, Styliste Tiffanys Sint-Niklaas

“Mijn favoriete jeans mag niet ontbreken in mijn koffer, en dat is de jeans van Cambio. Ik draag deze zowel met een tof hemd als een T-shirt, de ideale outfit voor een steden te bezoeken. Hierbij neem ik nog een pull mee voor de avonden, zo kan ik zolang mogelijk buiten blijven zitten op terrasjes."



 Two Piece set - Albane, Marketing Intern

"De set van Grace & Mila is de ideale look voor een dinner op vakantie. Of ik nu op het strand ga dinneren of in een restaurant, hiermee kan ik alle kanten op. Ik kan het dragen met een slipper of een hakje."

 A Big Bag - Tineke, Styliste Tiffanys Aalst

"Een grote tas is onmisbaar voor mij op vakantie voor al mijn beach essentials. De tas van Essentiel Antwerp past mijn strandlaken, een toiletzak met daarin: zonnecrème, bain de soleil, zonnebril, portefeuille,.. een flesje water en een snackje en deze is gevuld. De tas is verkrijgbaar in een mooie natuurlijke kleur die overal bij past. Ook is hij beschikbaar in het roze, wat persoonlijk mijn favoriet is omdat het me echt doet denken aan de zomer."



The Linen Trousers -  Maité, SoMe en E-com Manager

“Een linnen broek kan voor mij op vakantie niet ontbreken. Ik draag deze zowel om te gaan dineren met een topje als over een bikini op het strand. Een onmisbaar item voor mij op vakantie dus! Overdag draag ik een linnen broek over mijn bikini met een losse blouse open hierover. Een chunky slipper hierbij en leuke zomerse juweeltjes. In de avond combineer ik de linnen broek met een basic topje met een twist zoals een one shoulder top, een chunky ketting en een armband.”