We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Stripes Are Always A Good Idea

Ontdek hier hoe je strepen prints het best kan stylen.

De gestreepte trui is dé staple in je wardrobe. Naast een gestreepte trui vind je bij ons nog heel wat andere leuke items terug met streepjes. Denk maar aan een gestreept hemd, een wide leg broek met strepen of een speelse rok. Toch niet helemaal overtuigd van een trui of broek met strepen? Geen probleem! Wij hebben ook accessoires met streepjes, zoals een leuk sjaaltje voor als het wat frisser wordt. Hieronder lees je meer over hoe je gestreepte stuks kan stijlen. 

Gestreepte pull/t-shirt

The classic marine blue - white

Wanneer je aan streepjes denkt, denken velen onder jullie vaak meteen aan de classic marine vibe met blauw-witte strepen. Dit is een klassieker die niet mag ontbreken in jullie kledingkast. Hoe je deze het best styled? Je kan het kleurenpalet doortrekken in heel de outfit. Het is daarom leuk om dit te combineren met een blauwe of witte jeansbroek. Basic but stylish. 

Style with...

Summer stripes

Op zoek naar een gestreept item met wat meer kleur? Dan hebben wij de perfecte stuks voor jou uitgekozen. Ze fleuren je look meteen op en zijn ideaal voor de lente en zomer. Dankzij de driekwart mouwen zijn ze perfect voor warmere dagen. Als je fan bent van een kleurrijke look, kun je kiezen voor een opvallende, effen kleur voor het onderstuk. Vind je dat er al genoeg kleur aanwezig is in het bovenstuk? Combineer dan met een lichte jeansbroek, zoals hierboven of met een witte rok

Style with...

Gestreepte blouse

Een gestreepte blouse is een must have in jouw kledingkast. Een blauw-wit gestreept hemd is een goede basic. Daarnaast is het ook leuk om wat kleurrijke bloezen in jouw kast te hebben. Bij Tiffanys hebben we een groot aanbod van gestreepte hemdjes in verschillende kleuren. Wist je dat verticale strepen je slanker doen lijken? Dat is nog een reden om hiervoor te kiezen! Need any stylingtips? Combineer met een witte broek voor een vrolijke, zomerse look. Liever een rok? Combineer het met een stoere jeansrok. 

Style with...

Gestreepte broek/rok

Als je al een gestreept patroon aan de onderkant draagt, veranderen we eigenlijk onze styling methode. Strepen kunnen dan mooi samengaan met een leuke, neutrale blouse, t-shirt of top. In deze drie gevallen is het prachtig om dit te combineren met een wit kledingstuk. Geen fan van wit? Kies dan voor een bijpassend bovenstuk in een van de kleuren die terugkomen in het onderstuk. 

Style with...

Gestreepte accessoires

Liever een subtieler accent van streepjes in jouw outfit? Style jouw outfit dan met een leuk sjaaltje. Ideaal voor als het wat frisser wordt of knoop deze rond jouw handtas als origineel extra accessoire! 

Benieuwd naar hoe je kleuren het best combineert? Lees dan meer in kleurencombinaties voor deze zomer 2024.