We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Spotted on CPHFW

These trends were taking off in Copenhagen

De Copenhagen Fashionweek vond enkele weken geleden plaats. Hoewel het niet behoort tot één van de grootste fashionweeks, hangt hier wel altijd een leuke en gezellige vibe. Er hangt een meer ‘low-key’ en relaxte sfeer. Grote merken zoals Sinéad O'Dwyer, Rotate and OpéraSport tonen hier hun collectie voor komend herfst - en winterseizoen. Het is altijd indrukwekkend wanneer de modellen met de nieuwste en meest trendy kleding over de catwalk lopen. Het is een evenement waar inspireren centraal staat, en ook dat is deze keer goed gelukt. Tijdens deze week konden velen zich herkennen in bepaalde outfits, looks of stijlen doordat de beide uitersten van minimalisme en maximalisme aan bod kwamen tijdens deze week. Hieronder laten we jullie de trends zien die het meeste indruk hebben gemaakt op ons. 

What we saw//Trends For Fall

1. Leopard

De leopard print zit al een tijdje in de lift maar dit seizoen is deze niet té opvallend aanwezig. Nu wordt de leopard naast de neutrale kleuren vaak gebruikt in combinatie met andere prints die samen een mooi geheel vormen. Dit zorgt ervoor dat de leopard een mooie aanvulling is op de outfit maar niet meer the main character vormt van de look..

What we saw - versus - shop ours

Look 1 : Leopard gecombineerd met neutrale kleuren rood en zwart

Look 2: Leopard gecombineerd met een andere print

2. Strong Shoulders

Oversized blazers of blazers met poletten zorgen ervoor dat jouw silhouette of vorm er mooi uitkomt en extra wordt geaccentueerd. Ook dit was een overduidelijke trend gedurende de hele fashionweek. De blazer vormt dan de ‘hoofdact’ in de outfit. Dit werd vaak gecombineerd met een lange silky dress of gestyled op een broek in dezelfde of gelijkaardige kleur zoals de blazer. 

What we saw - versus - shop ours

Look 1: Blazer gecombineerd met een broek van dezelfde kleur

Look 2: Blazer gecombineerd met een silky dress

3. See-Through//Luxe Lace

Doorschijnende of halfdoorschijnende items zijn dé trend van dit seizoen. Gecombineerd met ondergoed, een top of een t-shirt met lange mouwen en jij zal ongetwijfeld schitteren in het straatbeeld. Naast see-through kleding is ook de kant erg populair. Dit komt zowel terug in rokken, tops of kleedjes. Dit is extra vrouwelijk, sexy en licht. Perfect voor het tussenseizoen. Toch wat frisjes? Combineer met een oversized blazer. Zo heb je alle trends bijeen!

What we saw - versus - shop ours

Look 1: See-Through

Look 2: Luxe Lace

Begint het al te kriebelen om jouw kleerkast een hele make-over te geven? Kom dan langs in een van onze winkels of ontdek onze collectie online

Fan van styling tips? Lees dan meer over hoe je jouw juwelen perfect kan matchen met jouw outfit in ‘Statement juwelen’.