We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Some new brands at Tiffanys for Fall/Winter ‘24

Onze nieuwe dames merken in de kijker

Velen onder jullie kennen ons als een winkel met veel verschillende, kwalitatieve merken. Om steeds innovatieve, fashionable en kwalitatieve kledij te kunnen bieden aan jullie vinden wij het belangrijk om nu en dan te investeren in nieuwe merken. Hieronder vinden jullie een kort overzicht terug van onze nieuwe merken voor Fall/Winter 2024 die we even in de kijker willen zetten. Wat is jouw nieuwe favoriet? 

Avalanche

Avalanche is een Belgisch merk dat vooral gebaseerd is op comfort en elegantie. Ze maken gebruik van geraffineerde stoffen en doordachte ontwerpen. De kleding van Avalanche richt zich dan ook vooral op de hedendaagse, hippe vrouw. Avalanche is te verkrijgen in onze winkel in Lochristi

Barbour - jassen

Barbour is een iconisch Brits kledingmerk dat bekend staat om zijn duurzame en stijlvolle kleding. Oorspronkelijk werden de jassen vroeger gemaakt als weerbestendige kleding voor vissers en zeelieden. Vandaag staat Barbour bekend om zijn hoogwaardige waxjassen en andere outdoorkleding. Qua ontwerpen blijft Barbour vrij klassiek, maar verder staan ze bekend om hun vakmanschap en functionaliteit van hun kledij. Barbour vind je terug in onze winkel in Sint-Niklaas en Sint-Martens-Latem.  

Hub

Hub is een nieuw sneaker merk dat je in onze winkels kan terugvinden. Het is een Nederlands schoenenmerk dat in 2004 is opgericht door een voormalige professionele tennisspeler. Hub is gericht op het maken van kwalitatief hoogwaardige, comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik. De schoenen van Hub zijn herkenbaar aan de “Z-Stitch”. Daarnaast zijn de schoenen voorzien van speciale binnenzolen met gelkussens en een ventilatiesysteem voor extra comfort en frisse voeten. Deze hippe en comfy sneakers zijn te verkrijgen in onze Movies winkel in Gent.

K-Way - jassen

K-Way is een iconisch modemerk dat vooral bekend is om zijn praktische en stijlvolle regenjassen. De jassen van K-Way zijn ideaal voor het wisselvallig weer in België. Ze zijn 100% water - en wind resistant. Verder zijn ze modieus, opvouwbaar en licht qua gewicht. Fun fact: Sommige K-Way jassen kan je langs twee kanten dragen. Benieuwd? Ontdek ons aanbod in onze winkel in Aalst en Sint-Martens-Latem

Livian

Livian is oorspronkelijk een Belgisch merk dat is opgericht in Temse, maar momenteel hebben ze ook een basis in Bulgarije. Ze staan bekend om hun passie voor knitwear. Met meer dan 35 jaar ervaring creëren ze met veel passie en liefde de leukste knitwear voor dames! Nieuwsgierig? Ontdek het assortiment knitwear in onze winkel in Sint-Niklaas en Aalst.

Lunatica

Lunatica is een merk dat je herkend uit de duizenden. Ze zijn vooral bekend vanwege hun opvallende, exclusieve rokken. Deze zijn 100% gemaakt in Italië. Er wordt gebruik gemaakt van originele stoffen en draden en unieke designs. Dit zorgt voor een retro en elegante look van de Lunatica rokken. Deze rok is niet alleen mooi, maar straalt ook vrouwelijkheid en zelfvertrouwen uit! Op zoek naar een exclusieve rok? Kom langs in onze winkel in Sint-Niklaas.

Mavi - jeans

Mavi is een jeansmerk dat opgericht is in 1991 in Istanbul. Met meer dan 30 jaar ervaring creëert Mavi vandaag de mooiste en meest kwaliteitsvolle jeans. Mavi staat bekend om hun ecologische aanpak bij de productie van hun jeans. Er wordt minder gebruikgemaakt van water, energie en chemicaliën met respect voor de natuur. Kortom, een duurzaam en betaalbaar jeansmerk van hoge kwaliteit. Je kan het merk Mavi terugvinden in onze winkel in Lochristi, Movies in Gent en onze Studio Waasland

Panicale - Kasjmier

Panicale is een luxueus fashionmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kasjmierproducten. Het merk is afkomstig uit Italië. Het merk richt zich op tijdloze en elegante kledingstukken die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Je vindt onze collectie van Panicale terug in onze winkel in Sint-Niklaas.

Pretty Ballerinas - ballerina

Pretty Ballerinas is een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Het is opgericht in Menorca in 1918. Daar vindt vandaag de dag nog steeds de productie plaats van de mooiste ballerina’s. Pretty Ballerinas staat bekend om hun artisanale vakmanschap, stijlvolle designs en grote variëteit van kleuren en modellen. Alles wordt met veel liefde handgemaakt. Ze hebben een gepaste ballerina voor élke gelegenheid! Zin om de perfecte ballerina te passen? Deze zijn te verkrijgen in onze winkel in Sint-Niklaas, Aalst, Mechelen en Sint-Martens-Latem. 

Urbancode - jassen

Urbancode is een Brits damesmerk dat zich situeert in Londen. Ze staan bekend om hun tegenstrijdige stijlen en prints die ze samenbrengen tot prachtige mantels en jassen. Ze proberen met hun kledij de kloof te dichten tussen high-street en high-end. Ze mengen vrouwelijke silhouetten met scherpe details die samenkomen tot prachtige, alledaagse kledij. Kortom, een premium lifestylemerk voor dames. Te verkrijgen in onze winkel in Sint-Niklaas en Aalst

Krijg je hierdoor al zin om te shoppen? Binnenkort te verkrijgen in onze winkels en online.