We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Latest Trend: Ballerina 

Ontdek ons nieuwe merk - Pretty Ballerinas

Modetrends staan er om bekend om na verloop van tijd terug te keren, en dat geldt ook voor de populaire ballerina. In de jaren 2000 beleefde de ballerina een hoogtepunt, daarna verdween de ballerina uit het straatbeeld. In de toekomst zal de ballerina zelfs een blijvend mode-item zijn. De ballerina is een echte modeklassieker, een tijdloze schoen die vandaag the hottest item vormt in jouw schoenenkast. Een musthave voor élke vrouw.

Pretty Ballerinas

Pretty Ballerinas is een bekend merk dat zich specialiseert in stijlvolle en comfortabele ballerina's. Het merk staat bekend om zijn uitgebreide collectie van diverse stijlen, kleuren en prints, variërend van klassiek tot trendy. Sinds de oprichting in 2005 heeft Pretty Ballerinas wereldwijd een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en vakmanschap, en is het geliefd bij fashionista's en beroemdheden. Hun schoenen combineren elegantie met comfort, daarom hebben wij ook gekozen voor Pretty Ballerinas! 

Het leuke aan ballerina’s is dat ze in veel verschillende stijlen, kleuren en modellen verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je in meerdere paren investeren, zodat je voor elke outfit of gelegenheid de perfecte schoen hebt. Het is ook een schoen die door een grote leeftijdscategorie kan worden gedragen, van de allerkleinsten tot volwassenen en ouderen.

Modellen

Ballerina's zijn verkrijgbaar met diverse vormen aan de top: puntige, afgeronde, bolle of vierkante tips. Jij bepaalt welke het beste bij jou past. Naast de verschillende vormen zijn er nog andere variaties: met of zonder hak, dubbele of enkele bandjes, met of zonder elastiek. Zo is er voor ieder wat wils.

Prints

Ballerina's zijn niet alleen in effen kleuren verkrijgbaar, maar ook in diverse prints en met leuke details. Denk aan een gesp of studs voor een stoerdere look. Liever een print? Overweeg dan een trendy leopard print. Ook deze stijlvolle varianten vind je in onze collectie!

How to style? 

De ballerina is een zeer flaterende schoen die met alles kan worden gestyled, van denim tot jurken, in elke lengte. De schoen heeft een duurzame en tijdloze vorm waar je nooit genoeg van zult krijgen. Deze is praktisch en chic tegelijk, ideaal voor dagelijks gebruik. Nog een reden waarom de ballerina zo populair is geworden de laatste tijd? Het heeft het comfort van een pantoffel. En geef nu toe, wat is er zaliger dan een fancy schoen die ook nog eens comfy is? Twee vliegen in één klap! Sinds de pandemie geven we meer en meer de voorkeur aan comfort. Daarom zullen we vandaag ook sneller kiezen voor een ballerina i.p.v een pump bijvoorbeeld. 

Looks