We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

De Juiste Outfit voor de Juiste lente Date

Nu de lente hier is, betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan en te genieten van het heerlijke weer. In deze blog vind je voor elke gelegenheid de gepaste outfit. Of het nu voor een gezellige wandeling in het park is of een relaxed outfitje voor een picknick date. Wij hebben voor elke gelegenheid wel de perfecte combinatie voor jou. Daarnaast delen we ook onze favoriete hotspots en tips. 

Coffee Date

Bij een coffee date draait het allemaal om het genieten van eenvoudige pleziertjes. Terwijl je samen aan een tafeltje zit, kun je kiezen uit een variatie aan koffievarianten, van een klassieke cappuccino tot een romige latte. Misschien voeg je een zoete traktatie toe, zoals een muffin of een stukje taart, om de ervaring compleet te maken.

Of je nu een plek kiest met een trendy, industriële uitstraling of een gezellig, klein café in de buurt, een coffee date is altijd een goed idee. Het is een gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een rustig moment samen met een goede kop koffie. 

Uiteindelijk draait het bij een coffee date om de kleine en gezellige momenten te waarderen die een groot verschil kunnen maken.

Onze aanraders:

  • Soep & Zoet, Sint-Niklaas
    Soep&Zoet is ontbijt, brunch, lunch en apero. Van soep tot zoet. De hele dag door. Binnen of buiten. Gewoon genieten van lokale comfort food, goeie muziek en ontspannende vibes in het hart van de stad.
  • Way, Gent
    WAY staat voor koffie van hoge kwaliteit. De koffiebonen komen van enkele van de beste telers ter wereld. Hier geniet je niet gewoon een kop koffie maar van superieure koffiesoorten met of zonder een zoete traktatie. 

Picknick Date

De dagen worden langer, de temperaturen zijn aangenaam en de natuur komt tot leven met bloemen die bloeien en bomen die weer groen worden.

Een picknick biedt de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en samen te genieten van lekker eten en goede gesprekken.

Bij een picknick in de lente kun je creatief zijn met je picknickmand. Denk aan lichte en frisse gerechten zoals salades, sandwiches en vers fruit. Voeg een paar verfrissende drankjes toe en je hebt de perfecte set-up voor een heerlijke middag. Een picknickkleed is een must, zodat je comfortabel kunt zitten en genieten van het moment.

Onze aanraders voor jouw perfecte picknickmand:

  • een kurkentrekker voor jouw flesje wijn
  • fruitsalade: aardbeien, bananen, appels, peren, kiwi’s, druiven, mandarijnen, …
  • stokbrood in sneetjes
  • dips zoals bv. een lekkere hummus
  • couscous salade
  • drankjes: water, sap, wijn, champagne

Walk in the park date

Een wandeling in het park is ideaal voor een date omdat het ontspannen en ongedwongen is. Het laat je genieten van de natuur, biedt genoeg mogelijkheden voor gesprek, en geeft je de kans om elkaar in een rustige omgeving beter te leren kennen.

Het fijne aan een wandeling in een park is dat er altijd wel iets te zien of te doen is, maar het is ook een plek waar je even stil kunt staan en van het moment kunt genieten.

Onze aanraders:

  • Middelheimpark, Antwerpen
    In Antwerpen tref je dit mooie natuurpark aan, met wel meer dan 200 sculpturen. Als je van wandelen in de buitenlucht houdt en een beetje artistiek bent, is deze combinatie echt iets voor jou!
  • De Bourgoyen-Ossemeersen, Gent
    De Bourgoyen-Ossemeersen bestaat uit 3 wandelroutes, waaronder een langste van 5,5 km. Heb je zin in een stevige wandeling? Kom dan zeker eens naar het mooie Gentse!

Ben je op uitstap? Vind onze dichtsbijzijnde winkels in de buurt hier.