We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Colorful summer 2024

Deze zomer brengt een uitbarsting van levendige tinten en gedurfde kleurencombinaties in de modewereld. Van verleidelijk kersenrood tot zachte pasteltinten zoals babyblauw en botergeel, ontdek de diversiteit aan zomerkleuren die je look een frisse update geven. Laat ons je helpen helemaal mee te zijn met deze kleurtrends van deze zomer 2024.

Botergeel

Deze zomer zet de modewereld in op een frisse, zonnige trendkleur: botergeel. Deze kleur straalt optimisme en vreugde uit. Botergeel is veelzijdig en makkelijk te combineren, waardoor het perfect is voor zowel casual als chique zomerse outfits.

Maar hoe combineer je deze trendkleur zodat het op zijn best tot zijn recht komt in je look? Gebruik lichte kleuren zoals wit en beige, maar deze kleur staat ook prachtig op denim en zwart.

Babyblauw

De kalme en verfrissende kleur babyblauw ga je ook vaak terug zien komen. Deze zachte, hemelse tint roept beelden op van heldere luchten en rustige zeeën, en brengt een gevoel van kalmte en verkoeling met zich mee. Babyblauw is een veelzijdige kleur die perfect past bij de warme zomerdagen en een subtiel, elegant statement maakt.

Babyblauw combineert prachtig met andere pasteltinten zoals zachtroze, muntgroen en lavendel, maar vormt ook een mooie match met neutrale kleuren als wit, beige en lichtgrijs.

Oranje

Tijdens de zomermaanden draait alles om de levendige en energieke trendkleur oranje. Deze opvallende tint, die doet denken aan zonnige dagen en tropische zonsondergangen, brengt een gevoel van vrolijkheid met zich mee. De kleur straalt warmte en energie uit, waardoor het perfect is voor zomerse feestjes en vakanties. Oranje combineert prachtig met neutrale tinten zoals wit, beige en grijs, maar vormt ook een geweldige match met andere felle kleuren zoals geel, roze en blauw.

Kersenrood

Deze rijke, levendige tint, die doet denken aan sappige kersen en zomerse warmte, brengt een gevoel van passie en energie met zich mee.De dieprode tint spotten we in overvloed tijdens fashion week, bij de grote modehuizen was er geen ontkomen aan. 

Je combineert deze kleur het beste met zwart, wit, bruin, maar ook op denim komt deze kleur mooi uit.

Wit

Na al deze zomerse kleuren, keert ook wit deze zomer terug. Deze frisse en tijdloze tint doet denken aan zonnige stranden, lichte linnen kleding en een gevoel van rust en eenvoud. Wit is een veelzijdige kleur die je op alles kunt dragen en is een echte must-have in jouw kleerkast. Wit combineert moeiteloos met bijna elke andere kleur, waardoor het een ideale basis is voor elke zomerse outfit.