We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

City guide - edition Sint-Niklaas

Ontdek de leukste adresjes in Sint-Niklaas//What to wear

Ready for a day off? Kom mee en ontdek de leukste adresjes in Sint-Niklaas voor een dagje weg met jouw geliefde, beste vriend/vriendin of je gezin. Geniet je graag van een lekker ontbijtje of brunch? Of ga je liever tussendoor het shoppen lunchen? Meer fan van uitgebreid dineren na een dagje winkelen? Alles is mogelijk! Ontdek in deze blog onze aanbevolen adresjes samen met de ultieme shopping looks. 

DAMESFIT - READY TO SHOP

Voordat je op een dagje winkelen vertrekt, is het slim om goed na te denken over je outfit voor die dag. Het is handig om aparte boven- en onderstukken te kiezen in plaats van bijvoorbeeld een jurk. Denk aan een jeans met een effen kleurig t-shirt of blouse. Wanneer je in de winkel dan een bovenstuk wilt passen, heb je sowieso al een onderstuk om deze hierop te stylen, en omgekeerd. Persoonlijk, vind ik het ook handig om een luchtig jasje of cardigan aan te trekken, want van continu passen en omkleden krijg je het snel warm. Gecombineerd met een paar comfy schoenen en een crossbodytas, zodat je niet te veel hoeft mee te nemen.

HERENFIT - READY TO SHOP

Ook voor mannen heb ik dezelfde tips. Houd het eenvoudig. Denk aan een t-shirt of pull met een jeans of een ecru chino. Gecombineerd met een toffe sneaker. Comfy but classy.

Ontbijt - Brunch

Een topadres in Sint-Niklaas voor ontbijt - en brunch is Soep&Zoet. Deze zaak is gelegen op de Grote Markt, in het landhuis. Ze zijn pas enkele maanden geleden verhuisd naar dit prachtige pand. Je kan er terecht voor huisgemaakte gerechten, ambachtelijke taarten, smeuïge pancakes en nog veel meer! Bovendien is het interieur warm en gezellig aangekleed en wanneer het zonnetje schijnt kan je ook genieten van een kopje koffie op het terras. Enjoy!

1st stop - Tiffanys Heren

Nadat jullie je buikje hebben rond gegeten, kunnen jullie beginnen met shoppen. De eerste stop is Tiffanys Heren. Deze winkel ligt in de Stationsstraat 91, te Sint-Niklaas. Hier kan je man, beste vriend, broer of nonkel zich helemaal laten gaan en zorgen voor een hele make-over van de kleerkast

Wist-je-dat, Tiffanys dames ook een gratis parking heeft voor hun klanten? Ook klanten die gaan shoppen in Tiffanys heren kunnen hier ook parkeren. Je kan deze parking bereiken via de Richard Van Britsomstraat.

Lunch

Hongertje gekregen? Breng dan een bezoekje aan Bar Marcel. Dit is een gezellige hotspot aan het Regentieplein in Sint-Niklaas, dus vlakbij de winkels. Perfect voor wie van een smakelijke, mooi bereide lunch houdt. Smullen maar! Daarna nog zin in een dessert? Ook dit kan! 

2nd stop - Tiffanys Dames

Na de lunch is het tijd voor de dames. Breng een bezoek aan onze dameswinkel in de Stationsstraat 82-84. Dit is een van onze grootste vestigingen met een uitgebreid assortiment van diverse merken. Onze stylisten staan klaar in de winkel om je te helpen met hun beste advies voor een geweldige outfit. Voor de heren zijn er comfortabele zeteltjes waarin zij kunnen wachten tot de dames klaar zijn, want dat kan soms even duren… 

3rd stop - Tiffanys Studio Waasland

Op zoek naar nog meer leuke stuks om jouw kleerkast aan te vullen? Kom lang in onze Tiffanys Studio’s in het Waasland Shopping Center. De studio voor de dames en heren liggen vlak naast elkaar. Hier vind je merken terug zoals Ichi, Frnch, Grace & Mila, Scotch & Soda, Vila. Voor de heren hebben we ook heel wat toffe merken zoals ANTWRP, Fred Perry, Les Deux, Lyle & Scott en nog veel meer! Tot snel? 

 

Apérotime

Heb je van al dat winkelen dorst gekregen? Ga dan een verfrissende cocktail drinken bij Barfly, een trendy bar op het Regentieplein. Je kunt er genieten van een lekker wijntje, biertje of een ander smakelijk drankje. Ook al een klein hongerke? Ontdek hun heerlijke bites! 

Diner

Op zoek naar een leuk en lokaal restaurantje in hartje Sint-Niklaas? Reserveer een tafeltje bij Met Tijd & Boterhammen. Ze staan bekend om hun heerlijke huisgemaakte burgers, salades en pasta's, bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Smakelijk! 


Hopelijk zijn jullie hierdoor overtuigd om een bezoekje te brengen aan de grootste stad van het Waasland!