We confirm our dressedbytiffanystrent trustpilot account

Airport Style Guide

5 ways to dress and pack for effortless travel

Nadat je koffers zijn gepakt en je jezelf online hebt ingecheckt, heb je nog maar één zorg: the airport fit! Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Wanneer je een lange vlucht voor de boeg hebt is het essentieel om een goede outfit te hebben die vooral comfy is, maar waarin je jezelf ook goed voelt. Wij hebben verschillende manieren op een rijtje gezet om jou een duidelijk overzicht te geven met verschillende mogelijkheden. Opties genoeg om jou er piekfijn te laten uitzien op de luchthaven. 

Draag luchtige laagjes

De temperatuur in een vliegtuig is zelden goed, of het blaast veel te koude lucht of het is tijdens de vlucht veel te warm. Daarom is het een goede optie om je te kleden a.d.h.v. luchtige laagjes. Zo kan je telkens een laagje uitdoen of extra aandoen wanneer je het koud hebt.  

Go oversized

Een oversized stijl is ook geschikt voor een tripje met het vliegtuig. Dit is ideaal want bij oversized kleren zit alles net wat losser en dat maakt het ook extra comfy. Oversized heeft een easy uitstraling van ‘moeiteloos - elegant’ en dat past perfect bij de vakantiesfeer. Het is ook leuk om dit lookje af te werken met een hippe zonnebril.

Love luxe loungewear

Loungewear heeft de laatste tijd een hele grote opmars gedaan. Dit is enorm populair geworden en ‘genormaliseerd’ voor in het dagelijkse leven. Maak je outfit af met leuke juwelen om de look minder ‘basic’ te laten lijken. 

Smart casual

Combineer een leuke blazer met een meer casual onderstuk. Dit zal een “smart casual” look creëren. Comfy but classy  

Get post-flight ready

Heb je een kortere vlucht gepland en wil je na je vlucht meteen iets gaan doen? Zorg dan voor een comfy but fashionable look. Dit zorgt ervoor dat je meteen klaar bent voor jouw vakantie. 

Gevonden wat je zocht? Shop online of kom langs in één van onze 13 winkels! Onze stylistes staan je met plezier bij. Toch liever advies op maat? Boek dan nu jouw shop op afspraak

Wil je nog meer geïnspireerd worden door de trendkleuren voor deze zomer? Hier kan je meer over lezen in onze blog “Colorful summer 2024”.